Imagine campanie speciala
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home TOP DEAL Vas wc suspendat TeceOne Rimless cu functie de bideu
Poza 9700200

Vas wc suspendat TeceOne Rimless cu functie de bideu

Cod produs:   9700200
Producator:   TECE
TECE
TECE

TECEdrainline - canale de duș Canalele de duș la nivelul pardoselii sunt disponibile pe piață de circa 3 ani și devin din ce în ce mai solicitate de proiectanți, arhitecți și clienți finali. TECEdrainline a fost unul din primele sisteme de acest fel, devenind rapid lider de piață pe acest segment. Motivul este simplu: 35 de ani de experiență în domeniul canalizărilor și tot atâția în epurare (gama industrială pentru bucătării) au garantat faptul că TECEdrainline este un produs deosebit încă de la început, "croit" pe nevoile instalatorilor moderni. Canalele de duș realizate la nivelul pardoselii dau posibilitatea realizării de noi variante de design în orice cameră de baie. Canalele de duș se pot folosi nu numai pentru a delimita zona uscată de zona umedă, ci se pot monta la baza peretelui datorită capacității mari de preluare a apei. Gama largă de canale de duș Drainline permite o varietate mare de soluții tehnice și estetice pentru amenajarea băii Dumneavoastră. Toate canalele de duș TECEdrainline sunt realizate în fabrica din Wuppertal, unde procesul de producție beneficiază de personal cu înaltă calificare și utilaje de ultimă generație.


Pret vechi:   5.82100 lei cu TVA
Pret:   4.10000lei cu TVA
Discount:   29%
Garantie 2 ani

Despre Sanoland

Inceputul firmei Sano Land Service S.R.L. se datoreaza activitatii indelungate in domeniul obiectelor sanitare a actionarilor firmei, care au vaste cunostinte in acest domeniu si care au un istoric in vanzari de articole sanitare de peste 38 de milioane de euro, promovand branduri numeroase pe piata romaneasca. In prezent comercializam produse fabricate de catre firmele: Hansgrohe din Germania, Ideal Standard si Vidima cu peste 30 de fabrici in Europa, Laufen - Elvetia, Roltechnick - producator de cabine din Cehia, Roca din Spania, Geberit, Tece Germania - producator de rezervoare incatrate, rigole si incalzire in pardoseala, Alcaplast din Cehia, Geesa - accesorii fabricate in Olanda, Teiko Cehia - producator de cazi si cadite din acril, Wirquin Franta, SanSwiss ELvetia, Duravit Germania, Jado Germania - cu baterii de lux, Bugnatese Italia, Villeroy&Boch Germania, Sanela din Cehia - produse pentru Horeca, Schell - producator de rezervoare incastrate, PMH Cehia - calorifere de baie, Galassia - portelan din Italia, Riho Olanda - producator de cazi, cadite si cabine de dus,  Electrocasnice de la Teka si Franke.

La noi in showroom aveti posibilitatea de a vedea peste 400 de produse expuse. Am selectat de la cei mai buni producatori cele mai bune produse. In plus, beneficiati de consultanta, optimizarea costurilor, cele mai bune solutii pentru bai standard sau atipice, suport pentru design, suport tehnic, instalatori si zugravi profesionisti. De asemenea beneficiati de discounturi suplimentare pentru pachetele complete.

 

 


Citeste mai mult
Contact: 0748 074 072 Vanzari / info 0721 650 723   Email: office@sanoland.ro
Descriere Vas wc suspendat TeceOne Rimless cu functie de bideu

Vas wc suspendat TeceOne Rimless cu functie de bideu 

Funcţia de duş permite:

 • Controlul intuitiv al temperaturii şi cantităţii apei utilizând selectoarele rotative integrate
 • Reglarea continuă a debitului de apă până la 5,6 litri/min
 • Temperatura apei reglabilă individual, continuu (10-38 °C)
 • Duze pentru duş cu autocurăţare
 • Capacele duzelor de duş înlocuibile
 • În conformitate cu DIN EN 1717
 • Presiune minimă a apei 1 bar (max. 10 bar)Funcţii ale vasului ceramic pentru WC:

 • Rezervor WC montat suspendat, pentru volum de spălare de 6 şi 4,5 litri
 • Design compact – adâncime din perete 540 mm, distanța de montaj 180 mm
 • Sistem de prindere şi conexiuni de apă ascunse
 • Vas ceramic fără ramă, cu protecţie integrată contra stropirii
 • Dispozitiv de fixare preasamblat pentru capacul de WC TECEone
 • Material: ceramică, culoare albă
 • Design igienic optim al ceramicii, cu un număr redus de colţuri, margini şi îmbinări
 • În conformitate cu DIN EN 997
 • Dimensiuni (L x H x L): 358 x 350 x 540 mmPachetul conține:

 • Vas ceramic pentru WC inclusiv sistem de prindere ascuns.
 • Dispozitiv de fixare preasamblat pentru capacul de WC
 • Butoane de control preasamblate
 • Furtunuri ranforsate pentru conexiunile de apă la robineți colţar standard
 
Galerie video pentru Vas wc suspendat TeceOne Rimless cu functie de bideu
TeceOne
Produse complementare pentru Vas wc suspendat TeceOne Rimless cu functie de bideu
-29%
Pret vechi: 538.00 lei
Pret: 380.00 lei
Alte produse din categorie
-21%
Pret vechi: 137.00 lei
Pret: 108.00 lei
-47%
Pret vechi: 894.00 lei
Pret: 465.00 lei
-44%
Pret vechi: 3249.00 lei
Pret: 1800.00 lei
Articole recomandate
Inceputul firmei Sano Land Service S.R.L. se datoreaza activitatii indelungate in domeniul obiectelor sanitare a actionarilor firmei, care au vaste cunostinte in acest domeniu si care au un istoric in vanzari de articole sanitare de peste 38 de milioane de euro, promovand branduri numeroase pe piata romaneasca. In prezent comercializam produse fabricate de catre firmele: Hansgrohe din Germania, Ideal Standard si Vidima cu peste 30 de fabrici in Europa, Laufen - Elvetia, Roltechnick - producator de cabine din Cehia, Roca din Spania, Geberit, Tece Germania - producator de rezervoare incatrate, rigole si incalzire in pardoseala, Alcaplast din Cehia, Geesa - accesorii fabricate in Olanda, Teiko Cehia - producator de cazi si cadite din acril, Wirquin Franta, SanSwiss ELvetia, Duravit Germania, Jado Germania - cu baterii de lux, Bugnatese Italia, Villeroy&Boch Germania, Sanela din Cehia - produse pentru Horeca, Schell - producator de rezervoare incastrate, PMH Cehia - calorifere de baie, Galassia - portelan din Italia, Riho Olanda - producator de cazi, cadite si cabine de dus,  Electrocasnice de la Teka si Franke. La noi in showroom aveti posibilitatea de a vedea peste 400 de produse expuse. Am selectat de la cei mai buni producatori cele mai bune produse. In plus, beneficiati de consultanta, optimizarea costurilor, cele mai bune solutii pentru bai standard sau atipice, suport pentru design, suport tehnic, instalatori si zugravi profesionisti. De asemenea beneficiati de discounturi suplimentare pentru pachetele complete.    
1