Imagine campanie speciala
Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home OBIECTE SANITARE DIN PORTELAN Cadre WC si Bideu suspendate Cadru WC complet TECE, gama TECElux, actionare electronica
Poza Cadru WC complet TECE, gama TECElux, actionare electronica. Poza 31245

Cadru WC complet TECE, gama TECElux, actionare electronica

Cod produs:   PACTECElux
Producator:   TECE
TECE
TECE

TECEdrainline - canale de duș Canalele de duș la nivelul pardoselii sunt disponibile pe piață de circa 3 ani și devin din ce în ce mai solicitate de proiectanți, arhitecți și clienți finali. TECEdrainline a fost unul din primele sisteme de acest fel, devenind rapid lider de piață pe acest segment. Motivul este simplu: 35 de ani de experiență în domeniul canalizărilor și tot atâția în epurare (gama industrială pentru bucătării) au garantat faptul că TECEdrainline este un produs deosebit încă de la început, "croit" pe nevoile instalatorilor moderni. Canalele de duș realizate la nivelul pardoselii dau posibilitatea realizării de noi variante de design în orice cameră de baie. Canalele de duș se pot folosi nu numai pentru a delimita zona uscată de zona umedă, ci se pot monta la baza peretelui datorită capacității mari de preluare a apei. Gama largă de canale de duș Drainline permite o varietate mare de soluții tehnice și estetice pentru amenajarea băii Dumneavoastră. Toate canalele de duș TECEdrainline sunt realizate în fabrica din Wuppertal, unde procesul de producție beneficiază de personal cu înaltă calificare și utilaje de ultimă generație.


Pret vechi:   9.90000 lei cu TVA
Pret:   7.50000lei cu TVA
Discount:   24%
Garantie 5 ani

Despre Sanoland

Notorietatea firmei Sano Land Service S.R.L. se datoreaza activitatii indelungate in domeniul obiectelor sanitare. Avand vaste cunostinte in acesta arie de amenajarea a unei case, promovand branduri numeroase pe piata romaneasca, am reusit sa cream bai frumose si functionale la preturi win-win.

In prezent comercializam produse fabricate de catre firme cunoscute in intreaga lume: Ideal Standard/Vidima, Hansgrohe, Riho, Roth, Roca, Tece, Alcaplast, Geesa, Teiko, SanSwiss, Bugnatese, Sanela, Schell,Teka, Franke.

La noi in showroom aveti posibilitatea de a vedea peste 400 de produse expuse. Am selectat de la cei mai buni producatori cele mai bune produse. In plus, beneficiati de consultanta, optimizarea costurilor, cele mai bune solutii pentru bai standard sau atipice, suport pentru design, suport tehnic, instalatori si zugravi profesionisti. De asemenea beneficiati de discounturi suplimentare pentru pachetele complete.

 

 


Citeste mai mult
Contact: 0748 074 072 Vanzari / info 0721 650 723   Email: office@sanoland.ro
Descriere Cadru WC complet TECE, gama TECElux, actionare electronica

TECElux WC Terminal Toaleta viitorului

Apăsarea şi eliberarea volumului de apă aparţin trecutului. WC-ul de azi poate face mult mai multe: limpezirea şi uscarea, purificarea aerului şi eliberarea automată a volumului de apă. Dar adesea, aspectul estetic este sacrificat în favoarea acestor factori de igienă şi confort suplimentari. TECE a creat acum o formă care reuneşte toate funcţiile. Tehnologia dispare în spatele peretelui, şi tot ceea ce este vizibil este realizat din sticlă albă securizată.

TECElux este terminalul pentru toate funcţiile WC-urilor de azi şi de mâine.

 
Galerie video pentru Cadru WC complet TECE, gama TECElux, actionare electronica
Tece Lux
Alte produse din categorie
-28%
Pret vechi: 806.00 lei
Pret: 575.00 lei
-21%
Pret vechi: 55.00 lei
Pret: 43.00 lei
-10%
Pret vechi: 717.00 lei
Pret: 644.00 lei
-10%
Pret vechi: 525.00 lei
Pret: 472.00 lei
-39%
Pret vechi: 1003.00 lei
Pret: 610.00 lei
-20%
Pret vechi: 135.00 lei
Pret: 107.00 lei
-20%
Pret vechi: 537.00 lei
Pret: 429.00 lei
-21%
Pret vechi: 93.00 lei
Pret: 73.00 lei
Articole recomandate
Notorietatea firmei Sano Land Service S.R.L. se datoreaza activitatii indelungate in domeniul obiectelor sanitare. Avand vaste cunostinte in acesta arie de amenajarea a unei case, promovand branduri numeroase pe piata romaneasca, am reusit sa cream bai frumose si functionale la preturi win-win. In prezent comercializam produse fabricate de catre firme cunoscute in intreaga lume: Ideal Standard/Vidima, Hansgrohe, Riho, Roth, Roca, Tece, Alcaplast, Geesa, Teiko, SanSwiss, Bugnatese, Sanela, Schell,Teka, Franke. La noi in showroom aveti posibilitatea de a vedea peste 400 de produse expuse. Am selectat de la cei mai buni producatori cele mai bune produse. In plus, beneficiati de consultanta, optimizarea costurilor, cele mai bune solutii pentru bai standard sau atipice, suport pentru design, suport tehnic, instalatori si zugravi profesionisti. De asemenea beneficiati de discounturi suplimentare pentru pachetele complete.    
Pentru consultanta si montaj va rugam sa sunati la numerul de telefon 0748 074 072. Recomandarea noastra este sa alegeti obiectele sanitare inainte de a pune sapa si gresia in baie.  
Politica de returnare a produselor cumparate de pe site-ul Sanloand.net
1