Promotie
Home Branduri Despre noi Despre branduri Sfaturi pentru baie Cum platesc? Consultanta montaj si preturi Contact Blog
Oferte speciale
0 produse, lei


Ce trebuie sa stim pentru a amenaja o baie?Pentru amenajarea unei bai este foarte importanta calitatea produselor utilizate.  De multa vreme lumea se confrunta cu problemele amenajarilor din baie. Un exemplu clar este ca multi cumpara si monteaza gresia si faianta in baie si pe urma vor sa achizitioneze obiectele sanitare. Acest lucru este foarte grav! De ce? Instalatiile, in cele mai multe cazuri, nu sunt trase corect. Vreau lavoar de 60 cm sau de 1 m? Vreau WC suspendat sau cu rezervor pe vas? Unde sunt scurgerile? Unde sunt trase tevile pentru alimentarea cazii? Deci aceste cauze ne pun in dificultatea de a amenaja baia dupa bunul plac si suntem conditionati sa cumparam ce se potriveste nu ceea ce se doreste. Deci sfatul principal este sa consultati un instalator specializat sau o firma in masura sa faca acest lucru. Veti economisi foarte mult timp si bani.

Pasi de urmat pentru amenajarea unei bai:

1. Produsele se aleg  inainte de a turna sapa si a monta gresia si faianta. Alegeti produsele in functie de masuratori si consultati instalatorul sau pe cei care comercializeaza aceste produse. Trebuie sa va ofere detaliile tehnice despre produse pentru a trage instalatia corespunzator si pentru ca cel care monteaza gresia si faianta sa aiba cotele necesare.

2. De preferat este sa cumparati lavoarele si wc-urile din portelan, deorece portelanul rezista pe viata, nu se contamineaza, nu face bacterii, are o absortie la apa de 0,2-0,5%, se intretine mult mai usor. In general producatorii mari produc portelan. Daca vedeti pe piata produse cu design dificil si de dimensiuni mari dar ieftine sa fiti siguri ca sunt contrafacute sau imitatii.

3. Baterii. Cumparati doar brandurile, in momentul de fata sunt la preturi accesibile si toti producatorii au oferte speciale si serii economice; exemplu de branduri: Hans Grohe, Ideal Standard si Vidima, Grohe, Kludi, Hansa. Daca vedeti aceste baterii la preturi sub 100 de lei - cea de lavoar sa va puneti un semn de intrebare.

4 Un lucru bun in cazul cand aveti dubii este sa cereti certificat de origine pentru a va asigura garantia produsului. Sunt baterii pe piata care nu rezista si sunt garantate in 5 bari presiune la apa  si normele europene cer 10 bari. Riscati sa va treziti cu inundatii in casa.

5. Cazile de baie sa fie din acril. Acrilul este garantat intre 15 si 25 de ani. Se intretine usor, isi pastreaza timp indelungat luciul, se spala cel mai bine cu Cif. Se pot repara in caz de zgarieturi, sunt mai sigure pentru copii si batrani. In caz de alunecare te alegi cu un cucui sau o vanataie, nu cu oase rupte.

Cum stiu daca o cada este din acril sau extrudat? Componenta extrudatului este 90% ABS plastic si 10% acril. Cazile din extrudat daca le zgariati nu se mai pot repara, deoarece se exfoliaza mai mult din stratul subtire din acril. La unii producatori se exfoliaza acrilul de pe ABS si dupa o folosire de 2-3 ani. Si in cazul de fata doar producatori de notorietate pot asigura o marfa de buna calitate si  unul din marile motive este urmatorul: O matrita pentru o cada de acril costa de la 30 000 de euro pana la 80 000 de euro in functie de complexitate, iar o matrita pentru o cada din extrudat costa intre 3000 si 9000 de euro. Un producator mare fabrica pina la 15000 de cazi pe zi si isi permite aceste costuri pentru matrite, pe cand cei mici nu pot amortiza o matrita repede si mai trebuie sa ai intre 15 si 40 de modele de cazi. Socotiti si dumneavoastra ce impune producerea cazilor din acril. Sunt multe firme care comercializeaza cazi,dar care nici nu stiu din ce sunt facute, ei le vand ca si acril pe toate. Un alt factor este pretul foarte scazut care va poate atrage atentia.

6. Cabinele de dus. Si aici ca si in celelalte cazuri apelati tot la branduri consacrate. Cabinele ieftine nu au o durata mare de viata, li se blocheaza usile, se ingalbenesc, garniturile cedeaza repede, sticla se sparge mai repede si mai ramaneti si cu usile in mana.

De ce buget am nevoie pentru a amenaja o baie? Sa incepem cu tevile si scurgerile. Daca instalatorul schimba toate tevile si va monteaza si obiectele sanitare in baie, manopera trebuie sa fie intre 600 si 1000 de lei in functie de complexitate, pentru o baie de 2/3m. Dar nu uitati si materialele necesare care costa intre 300 si 500 de lei. Cat ma costa obiecte sanitare daca cumparam branduri? Media este de 1000 de euro pe baie, dar se pot face bai frumoase incepand de la 400 de euro. Designul si hidromasajul se adauga la pret.

Un alt punct important este sa puneti WC-ul suspendat daca se poate si singurul lucru pe pardoseala din baie sa fie doar cada. Mobilierul suspendat, lavoarul suspendat etc. Tot ce se aseaza pe pardoseala strange mizerie si este mai greu de curatat in baie. Folositi silicon de calitate care nu face mucegai.

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie. Daca doriti instalatori profesionisti firma noastra va ofera colaborare si va garantam cele mai bune preturi de pe piata. Avem un istoric foarte bun in domeniu, ne-am izbit de tot felul de situatii dificile si mereu am scos-o la capat. Comercializam numai marfa de calitate si principiul nostru este: "Ce tie nu iti place altuia nu-i face!"

-20%
Foto Lavoar Dolomite de 68X48 cm model Mia
Lavoar Dolomite de 68X48 cm model Mia
Pret vechi: 1033 lei 
Pret nou: 826 lei 
-27%
Foto Vas WC cu rezervor pe vas Connect si capac soft close
Vas WC cu rezervor pe vas Connect si capac soft close
Pret vechi: 1689 lei 
Pret nou: 1230 lei 
-24%
Foto Vas WC Ideal Standard cu rezervor si capac seria Connect
Vas WC Ideal Standard cu rezervor si capac seria Connect
Pret vechi: 1397 lei 
Pret nou: 1048 lei 
-12%
Foto Cabina de dus semirotunda 80 cm cu doua usi culisante seria Sanipro model SPCR2/800 profil alb sticla chinchilla
Cabina de dus semirotunda 80 cm cu doua usi culisante seria Sanipro model SPCR2/800 profil alb sticla chinchilla
Pret vechi: 1392 lei 
Pret nou: 1224 lei 
-12%
Foto Cadita de dus semirotunda 80 cm monobloc cu suport GREENSIR seria Roltechnik model Tahiti-P
Cadita de dus semirotunda 80 cm monobloc cu suport GREENSIR seria Roltechnik model Tahiti-P
Pret vechi: 770 lei 
Pret nou: 677 lei 
-12%
Foto Panou frontal 160 cm pentru cada Kubic Asymmetric seria Roltechnik
Panou frontal 160 cm pentru cada Kubic Asymmetric seria Roltechnik
Pret vechi: 1055 lei 
Pret nou: 928 lei